Μουντζούρες το παρελθόν τους

ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥΣ

Πολλοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι στο πλαίσιο της αγάπης που τρέφουν για το άλλο τους μισό, αποφασίζουν να κάνουν ένα τατουάζ. Και αρκετοί εκείνοι που σπεύδουν να το σβήσουν κακήν κακώς, όταν… στραβώσει κάτι με το έτερον τους ήμισυ.

Όταν βέβαια, είσαι διάσημος και γνωρίζουν άπαντες ότι η σχέση σου ή ο γάμος σου διαλύθηκε τρέχεις να καλύψεις τα σημεία που κάποτε έδειχνες με καμάρι. Και τι κάνεις; Μουτζουρώνεις το τατουάζ σου και μαζί το παρελθόν σου… Όπως στην περίπτωση του Τζόνι Ντεπ ο οποίος είχε γράψει στα δάχτυλα του τη λέξη “slim” για την Άμπερ Χερντ και λίγες εβδομάδες μετά το επεισοδιακό διαζύγιο τους, το έκανε “scum”, που σημαίνει απόβρασμα-κάθαρμα.

johnny1 johnny2

Η Μέλανι Γκρίφιθ διατήρησε το Αντόνιο που είχε γράψει στο μπράτσο της, παρά τον χωρισμό της από τον Αντόνιο Μπαντέρας. Πρόσφατα πάντως, έσβησε το όνομα που βρισκόταν μέσα στην καρδιά, διατηρώντας πάντως το περίγραμμα.

melanie1 melanie2

Ο δράκος που στόλιζε το μπράτσο της Αντζελίνα Τζολί, μαζί με το όνομα του Μπίλι Μπομπ Θόρντον αφαιρέθηκε με λέιζερ και τη θέση του πήραν τα ονόματα των παιδιών της και του Μπραντ Πιτ.

ange1 ange2

Μπορεί να μην χώρισε, αλλά σταδιακά εδώ και περίπου έναν χρόνο, η Βικτόρια Μπέκαμ αφαιρεί τα τατουάζ που είχε κάνει ως τραγουδίστρια, προφανώς γιατί δεν συνάδουν με το προφίλ που λανσάρει πλέον ως σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας.

victoria1 victoria2

Από την εγχώρια showbiz θυμηθείτε το πρόσφατο παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έσβησε τα αρχικά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου όταν χώρισαν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα