Μουρίνιο: “Δεν θα πετύχουν ποτέ οι αγγλικές ομάδες στο Champions League”

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΚΛΑΜΠ ΠΑΝΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "16"

“Ξεχάστε τις αγγλικές ομάδες στο Champions League. Στους ομίλους μπορεί να πηγαίνουν καλά. Αλλά από το Φεβρουάριο κι έπειτα θα καταρρέουν!”
Ο έμπειρος Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του εξηγεί γιατί οι αγγλικές ομάδες θα έχουν πάντα ντεσαβαντάζ στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό: “Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπη, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο οι ομάδες ξεκουράζονται. Παίζουν λιγότερα παιχνίδια. Στην Αγγλία δίνουμε 20 παιχνίδια. Και δυνατά παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε την Μπρίστολ Σίτι στο Λιγκ Καπ κι αν δεν παίξουμε καλά, θα αποκλειστούμε. Οι μικρές ομάδες τα δίνουν όλα κόντρα στις μεγάλες γιατί το πιστεύουν και θέλουν να δείξουν πράγματα. Στην Ισπανία,στη Γερμανία, στην Ιταλία και στη Γαλλία δεν συμβαίνει το ίδιο, είναι μεγάλη η διαφορά”.

Ο Μουρίνιο, βέβαια, πήρε το Europa League με τη Γιουνάιτεντ, αλλά προφανώς δεν εννοεί τον συγκεκριμένο θεσμό. Για να δούμε τι θα καταφέρει φέτος μετά το Φεβρουάριο. Αυτή τη στιγμή, πάντως, η ομάδα του “πετάει” (4Χ4 στο θεσμό) και γενικά όλες οι αγγλικές ομάδες είναι σε τροχιά πρόκρισης. Είναι σχεδόν βέβαιο πως στους “16” του Champions League θα βρίσκονται πέντε αγγλικές ομάδες!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα