Μουρίνιο: «Ευκαιρία για Μπα και Ετό ο τραυματισμός του Τόρες»

Εκτός από τον αυριανό αγώνα της Τσέλσι κόντρα στη Σάλκε τέθηκε ο Φερνάντο Τόρες όπως ξεκαθάρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για τους Ντεμπά Μπα και Σάμουελ Ετό να αποδείξουν ότι μπορούν να καθιερωθούν ως βασικοί στις επιλογές του.

«Ο Ράιν Μπέρτραντ τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση. Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς έχει, αλλά είναι σίγουρα εκτός αποστολής. Κι ο Τόρες είναι έξω, πρέπει να περιμένουμε για τις αυριανές εξετάσεις που θα γίνουν. Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι θα είναι εκτός και αύριο και την Κυριακή. Μετά έρχεται η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα αναρρώσει σε αυτήν την περίοδο. Ο Ετό και ο Μπα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στα επόμενο παιχνίδια τόσο με τη Σάλκε όσο και με τη Γουέστ Μπρόμιτς. Μπορούν να την αρπάξουν από τα μαλλιά. Αυτό θεωρώ ότι αποτελεί καλό κίνητρο για αυτούς, κι εύχομαι ότι θα δείξουν μέσα στο γήπεδο τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα