Μουρίνιο: «Μίλια μπροστά μας ο Ρανιέρι!»

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε! Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι αστείο και γίνεται μόνο και μόνο για να αποδείξει ο Ιταλός προπονητής τι σαπίλα υπήρχε στις τάξεις της ΕΠΟ και της Εθνικής μας ομάδας όταν ήρθε τότε για να δουλέψει!

Προφανώς ο Κλαούντιο πήγε στα παιδιά της Λέστερ και τους είπε: «Ραγκάτσι! Παίξτε για μένα σας παρακαλώ να τους αποδείξω κάτι εκεί στο Γουδή» και οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ απλά του έκαναν τη χάρη!

Προφανώς ο  Ζοζέ Μουρίνιο δεν γνωρίζει αυτή τη… συνομωσία και γι’ αυτό αποθέωσε στις δηλώσεις του τον Ρανιέρι: «Είναι μίλια μπροστά από όλους εμάς τους υπόλοιπους προπονητές με αυτά που κάνει με τη Λέστερ. Όντως τον θεωρώ διεκδικητή του πρωταθλήματος. Έχει κάνει φανταστική δουλειά και δικαίως ανακηρύχτηκε προπονητής του μήνα. Αξίζει πολλά τέτοια βραβεία, αφού η θέση της Λέστερ είναι πράγματι εκεί που της αξίζει. Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα».

Στο περιθώριο της αποθέωσης του Ρανιέρι, ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως στόχος της Τσέλσι είναι η τουλάχιστον η τέταρτη θέση και πως ντρέπεται όταν ακούει τον κόσμο να τον αποθεώνει, την ώρα που η ομάδα του παραπαίει στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα