Μουρίνιο: Μεταξύ Μιράντα και Βαράν!

Στις περιπτώσεις του Βραζιλιάνου Μιράντα και του Γάλλου Ραφαέλ Βαράν φέρεται να έχει καταλήξει ο μάνατζερ της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, αναφορικά με την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μιράντα απασχολεί τον Πορτογάλο από το περασμένο καλοκαίρι, όταν προσπάθησε να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τελικά δεν επιτεύχθηκε συμφωνία, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν είχε πειστεί να αλλάξει περιβάλλον. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και πλέον οι «μπλε» εμφανίζονται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να εντάξουν τον διεθνή στόπερ στο δυναμικό τους.

Ο Ραφαέλ Βαράν ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα δείχνουν ότι δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την επόμενη περίοδο. Το κόστος μίας ενδεχόμενης μεταγραφής του δεν ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια, ενώ βρίσκεται σε μία ηλικία (22 ετών), στην οποία επενδύει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Τσέλσι έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των δύο παικτών, ενώ ο Μουρίνιο έχει άμεση πληροφόρηση για την παρουσία τους, καθώς έχει στείλει «κατάσκοπο», ο οποίος καταγράφει όλες τις κινήσεις τους. Ο εν λόγω απεσταλμένος έδωσε το «παρών» και στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο για το Champions League, το οποίο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα