Μουρίνιο: «Τι να τον κάνω τον Πογκμπά;»

Και να θες να τον πιστέψεις δεν μπορείς. Ο Ζοζέ Μουρίνιο αρέσκεται πάντα να «ανεβάζει» τους παίκτες της ομάδας που δουλεύει και να τους αναδεικνύει ως τους κορυφαίους που θα μπορούσε να έχει και κάθε φορά που ακούγεται ένα όνομα ως μεταγραφικός στόχος, λέει πως δεν υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση.

Πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, σχολίασε με αναμενόμενο τρόπο τις φήμες που θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για τον Γάλλο μέσο της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά…

«Τι να τον κάνουμε, έχουμε μια χαρά ομάδα!», είπε ο Μουρίνιο και συνέχισε: «Δε σχολιάζω ποτέ για παίκτες άλλων ομάδων. Νομίζω πως έχουμε μία καλή νεανική ομάδα και η πολιτική μας στα μεταγραφικά θα είναι χαλαρή…»

Στη Γιούβε, πάντως, δε φαίνεται να ασχολούνται, αφού φλερτάρουν με το πρωτάθλημα Ιταλίας και με την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και τα σενάρια τέτοιου είδους έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Πάντως, οι μουρμούρες για τη χρησιμοποίηση του Πογκμπά στον αγώνα με την Ντόρτμουντ ήχησαν για τα καλά στα αυτιά του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους κατηγορήθηκε πως τον έβαλε να παίξει ενώ ήταν κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του νεαρού Γάλλου μέσου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα