Μουρίνιο: «Φέρτε μου τον Κώστα!»

Συνεχίζεται το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά! Λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει περί των 35.000.000 λιρών για τον Έλληνα στόπερ της Ρόμα, αλλά και το «μπάσιμο» της Έβερτον για τον 25χρονο αμυντικό, ήρθε ένα νέο δημοσίευμα της SUN που θέλει τη Γιουνάιτεντ να ανεβάζει την προσφορά της για τον Κώστα στα 47,6 εκ. λίρες!

Προφανώς ο Ζοζέ Μουρίνιο επιμένει και δεν πρόκειται να τα παρατήσει, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι ο Έλληνας αμυντικός ταιριάζει στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς είναι γρήγορος και δυναμικός και πως θα καταφέρει να σηκώσει το βάρος της φανέλας, όπως τα κατάφερε με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα στα προηγούμενα στάδια της καριέρας του.

Η Ρόμα ζητάει πολλά για έναν αμυντικό, αλλά ο Μανωλάς θεωρείται τοπ στην πιάτσα, διότι συγκεντρώνει πάρα πολλά στοιχεία και το κυριότερο τρομερή εμπειρία για την ηλικία του. Τις επόμενες 20 μέρες το σίριαλ θα έχει τελειώσει και ο Κώστας Μανωλάς λογικά θα φορέσει την κόκκινη φανέλα της Μάντσεστερ, αφού η προσφορά είναι πολύ μεγάλη για να την αρνηθεί η Ρόμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα