Μουρμούρες για Βίτορ Περέιρα στον Πειραιά!

Η κατάκτηση του νταμπλ δεν καθιστά δεδομένη την παραμονή του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς δεν είναι λίγες οι μουρμούρες που έχουν ξεκινήσει για τη γενικότερη αγωνιστική εικόνα των «ερυθρόλευκων», η οποία δεν έχει ικανοποιήσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Βίτορ Περέιρα, με το αιτιολογικό ότι ο Πορτογάλος δεν πέτυχε να παρουσιάσει κάτι το εξαιρετικό στο διάστημα που κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ακόμη και το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος όμως, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, βάζοντας ένα τέρμα στις όποιες σκέψεις και επιδιώξεις είχαν δημιουργηθεί στον Πειραιά.

Τα σημάδια ωστόσο δεν είναι υπέρ της παραμονής του Βίτορ Περέιρα. Υπάρχουν τρία σημάδια που αποδεικνύουν ότι έχει προκύψει θέμα με τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά σε καμία περίπτωση απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι. Πιο συγκεκριμένα:

1)Οι μουρμούρες για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και οι διαρροές προς συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, βάσει των οποίων από τη μία παρουσιαζόταν μία αρνητική εικόνα για τον Πορτογάλο και από την άλλη εμφανιζόταν η διοίκηση να εξετάζει διάφορες δοκιμασμένες λύσεις προπονητών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

2)Η ανατροπή στην υπόθεση του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Βίτορ Περέιρα και για τον λόγο αυτό είχε «παγώσει» το θέμα της ανανέωσής του. Η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέτρεψε το σκηνικό και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», παρά την περί του αντιθέτου επιθυμία του Βίτορ Περέιρα. Με άλλα λόγια, η διοίκηση παρέκαμψε τον Πορτογάλο τεχνικό…

3)Η σιβυλλική δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη. Ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων» ρωτήθηκε σχετικά και ενώ συνήθως απαντάει ευθέως, αυτή τη φορά έκανε… ντρίπλα, αν και παλιός τερματοφύλακας, λέγοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση θα ληφθεί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Ήτοι, όλα είναι ανοικτά στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα