«Μουρμούρες» για Τουντόρ στον ΠΑΟΚ!

Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ… Το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και από μέσα βγήκαν όλα τα παράπονα που έχουν συσσωρευτεί για τον τεχνικός του συλλόγου, Ιγκόρ Τουντόρ.

Η εμμονή του Κροάτη στη χρησιμοποίηση του Σλοβάκου Έρικ Σάμπο, ο οποίος αποτέλεσε δική του μεταγραφική επιλογή, έχει προκαλέσει εντονότατη δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια, καθώς ο παίκτης εξακολουθεί να μην αποδίδει, παραγκωνίζοντας για χάρη του μία από τις μεγάλες «επενδύσεις» της ομάδας, τον Έργκους Κάτσε.

Ο Τούντορ στηρίζει με κάθε τρόπο τον Σάμπο, διότι ήταν εκείνος που επέμενε το καλοκαίρι για την απόκτησή του από τη Σπάρτακ Τρνάβα. Ο παίκτης, ωστόσο, δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σλοβάκος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα επικοινωνίας εντός της ομάδας, καθώς λέγεται ότι δεν ξέρει ούτε αγγλικά, με αποτέλεσμα να μην έχει προσαρμοστεί ακόμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει σχετική συζήτηση μεταξύ του Φρανκ Άρνεσεν και του Κροάτη τεχνικού, καθώς ο Δανός τεχνικός διευθυντής έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από μέλη της διοίκησης, που μεταφέρουν τα μηνύματα του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα