«Μου φόρτωσαν τις αδυναμίες τους»!

Με μία φαρμακερή ατάκα που αποδίδεται στο… στενό του περιβάλλον αντέδρασε ο Γιώργος Τζαβέλας στην… καρατόμησή του από τον Βλάνταν Ιβιτς και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός αρχικά τήρησε αυστηρά σιγή ιχθύος, ενώ κλείδωσε και το λογαριασμό του στο Instagram, δείγμα του ότι δεν ήθελε να προκαλέσει. Πάντως, δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα έχουν συμβεί και μιλώντας στο περιβάλλουν του λέει πράγματα που θα συζητηθούν. Συγκεκριμένα πιστεύει ότι προπονητής του τον… καθάρισε για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν, φυσικά, με τη δική του απόδοση στο γήπεδο.

«Μου φόρτωσαν τις δικές τους αδυναμίες», είναι η χαρακτηριστική ατάκα του παίκτη σε όσους τον ρωτούν τις τελευταίες ώρες «τι τελικά συνέβη», όπως αποκαλύπτει η Metrosport. Ο ποδοσφαιριστής θεωρεί, δηλαδή, ότι αυτός ήταν το «εξιλαστήριο θύμα» προκειμένου να κρυφτούν τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής και η ομάδα.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο,  το επόμενο διάστημα, που θα έχει πέσει η σκόνη, ο παίκτης να τοποθετηθεί και δημοσίως για όσα έχουν συμβεί, ειδικά αν παρθεί απόφαση να αποχωρήσει από το δικέφαλο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα