Μούφα ο διάσημος χωρισμός: Τι έκαναν για να διαφημιστούν

Σάλος είχε προκληθεί το τελευταίο καιρό στην αποκάλυψη ότι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ οδεύουν προς το διαζύγιο, μετά την απιστία του τραγουδιστή με την καμαριέρα.

Πυρ και μανία η Σάρον Όσμπορν, δεν δίστασε να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον σύζυγό της Όζι, και να δηλώσει δημοσίως ότι είναι έτοιμη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από 30 χρόνια γάμου. Οι εβδομάδες πέρασαν και αίτηση διαζυγίου δεν είδαμε, και η εξήγηση έρχεται δια στόματος στενού συνεργάτη του τραγουδιστή, που αποκαλύπτει πώς το διαζύγιο ήταν κομπίνα, διαφημιστικό κόλπο.

«Η Σάρον είναι πολύ έξυπνη για να δημιουργήσει μια ιστορία που θα διαβάσει ο Τύπος, ώστε να βρεθούν και πάλι στη δημοσιότητα. Είναι η βασίλισσα τέτοιων ενεργειών. Είναι πάρα πολύ έξυπνη. Αν όλα είναι ένα κόλπο για δημοσιότητα, τότε είναι κάτι ανάλογο με την εποχή που ο Όζι δάγκωσε ένα ποντίκι και ήπιε το αίμα του κατά τη διάρκεια συναυλίας του», λέει ο πρώην μάνατζερ του Όζι Όσμπορν, Στίβεν Μασάτ και συνεχίζει: «Είναι τέλεια γι’ αυτόν. Είναι η μητέρα του, η νοσοκόμα του και η μάνατζέρ του».

γγγγγγγγγγγγγγ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα