Μπάγερν Μονάχου… η απόλυτη κυρίαρχος

Η απόλυτη μηχανή παραγωγής γκολ… Η Μπάγερν Μονάχου του Πεπ Γκουαρδιόλα σπ0άει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ωστόσο, το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι οι επιδόσεις της στο «Allianz Arena», όπου δεν περιορίζεται στο απόλυτο στις διοργανώσεις εντός και εκτός Γερμανίας, αλλά παρουσιάζει έναν εκπληκτικό μέσο όρο τερμάτων, ανάλογος του οποίου δεν απαντάται σε καμία ομάδα ανά τον κόσμο.

Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αναμετρήθηκε πρόσφατα με τον Ολυμπιακό, έχει πετύχει οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στο Champions League έχει τρία στα τρία, κόντρα στις Άρσεναλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στη Γερμανία, έχει να παρουσιάσει οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με γκολ 30-3. Παράλληλα, με 40 βαθμούς συγκομιδή σε 14 συνολικά ματς στο πρωτάθλημα, έχει ήδη σπάσει ένα ρεκόρ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπληκτικός – και – φέτος Τόμας Μίλερ, ο οποίος έχει σημειώσει 13 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου, ήταν το 2.300 της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Στο Champions League οι επιδόσεις σε μέσο όρο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές. Στα τρία ματς που έχει δώσει στο «Allianz Arena», έχει σημειώσει 14 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα! Δηλαδή πετυχαίνει σχεδόν πέντε γκολ ανά παιχνίδι και δεν… δέχεται σχεδόν κανένα.

Συνολικά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πετύχει 44 γκολ στην έδρα της και έχει βγάλει την μπάλα από τα δίχτυα της μόλις τέσσερις φορές, σε 11 αγώνες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα