Μπάχαλο η Εθνική Βελγίου!

Δυστυχώς τα παιχνίδια της Ελλάδας με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας αργούν. Η Εθνική μας ομάδα θα το αντιμετωπίσει την 25η Μαρτίου του 2017 και μετά στις 3 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Μέχρι τότε ίσως έχει βελτιωθεί η κατάσταση στις τάξεις του συλλόγου των Κάτω Χωρών.

Δημοσιεύματα από εφημερίδα της Φλαμανδίας αναφέρουν πως η κατάσταση στην Εθνική ομάδα του Βελγίου κατά τη διάρκεια του Euro ήταν τραγελαφική. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, οι παίκτες διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες «φυλακής» που βίωναν, για το ότι τους κατασκόπευαν άνθρωποι της αποστολής, για το ότι ο Βίλμοτς τους μάλωνε για ψήλου πήδημα, ενώ παραδέχονται πως διάφοροι ποδοσφαιριστές έστελναν μηνύματα σε ρεπόρτερ σχολιάζοντας αρνητικά τις επιλογές του προπονητή τους.

Κι ενώ οι παίκτες δεν επιτρεπόταν ούτε να ξεμυτίσουν από τα δωμάτιά τους, η υπόλοιπη αποστολή γλεντούσε και μάλιστα μετά το 4-0 επί της Ουγγαρίας – που ήταν εδώ που τα λέμε κατόρθωμα των παικτών –οι γυμναστές, οι φροντιστές, οι μασέρ και μέλη της Ομοσπονδίας έγιναν στουπί από το μεθύσι!

Ο Βίλμοτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Βελγίου σύντομα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα