Μπάχαλο με Μιλιβόγεβιτς!

Εκνευρισμένοι είναι και πάλι στον Ολυμπιακό με την Φενέρμπαχτσε! Την ώρα που υποτίθεται παζαρεύουν με την τούρκικη ομάδα για τον Μιλιβόγεβιτς, βλέπουν παράξενα δημοσιεύματα στον Τύπο της γειτονικής χώρας.

Πριν από εβδομάδες ένα δημοσίευμα έγραφε πως η διοίκηση της Φενέρ παραπονέθηκε στην UEFA για την μη τιμωρία του Ολυμπιακού (αργότερα το διέψευσε). Τώρα, νέο δημοσίευμα γράφει πως η ελληνική ομάδα αποδέχθηκε τα 9.000.000 ευρώ των Τούρκων, μόνο που στο λιμάνι δεν έχει έρθει ποτέ αυτή η βελτιωμένη πρόταση, παρά μόνο έχουν στα χέρια τους τις δύο που απέρριψαν των 7 και των 7,5 εκατομμυρίων.

Πριν από εβδομάδες θεώρησαν στον Πειραιά πως οι Τούρκοι κάνουν κόλπα με προτροπή του Περέιρα και τώρα πιστεύουν πως στο κόλπο είναι και ο Τύπος της Τουρκίας. Προφανώς και στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόβλημα να γράφουν ότι θέλουν οι γείτονες, ωστόσο αυτός που επηρεάζεται είναι ο ίδιος ο παίκτης και αυτό είναι που ενοχλεί τους «ερυθρόλευκους», καθώς κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να εξηγούν στον Μιλιβόγεβιτς πως δεν τρέχει τίποτα.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και τώρα με τα κινητά ανά χείρας, οι αθλητές ενημερώνονται στην προετοιμασία για τα πάντα και δεν είναι όπως παλιά που προπονούνται και την ίδια ώρα γίνονταν παζάρια για τους ίδιους χωρίς αυτοί να γνωρίζουν το παραμικρό. Πάντως, στον Πειραιά δεν πρόκειται να πουν όχι σε οποιαδήποτε καλή πρόταση, αρκεί αυτή να έρθει και να μην είναι μόνο στη φαντασία…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα