Μπέντο: «Απαραίτητος ο Σισοκό, δεν… χωρούσε στην αποστολή ο Καρίμ»

Ο Πάουλο Μπέντο δικαιολόγησε το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας πως πρέπει να του δοθεί χρόνος προσαρμογής, αλλά μάλλον δεν έπεισε κανέναν, καθώς συμπεριέλαβε στον Σισοκό με μία μόνο προπόνηση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μέσα στην ίδια δήλωση είπε πως ο νεοφερμένος από την Άστον Βίλα είναι απαραίτητος για το ροτέιστον και πως ο Ανσαριφάρντ… δεν είναι.

Τα λόγια του ήταν τα εξής: «Για την περίπτωση του Σισοκό, πιστεύουμε πως μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που έχει συνεχόμενες υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις, είναι καλό να διαθέτει και άλλες λύσεις στα ακραία μπακ. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ροτέισον στις διάφορες διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά δεν είναι εύκολο να έχει μία ομάδα 29 έως 30 παίκτες και να προσπαθεί να λειτουργήσει με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών. Σχετικά με τον κεντρικό επιθετικό, όπως ξέρετε έχουμε τον Μπράουν και τον Καρντόσο. Έχει έρθει ένας τρίτος παίκτης. Θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Από ‘κει και πέρα θα δούμε πως θα μπορέσει να βοηθήσει και να χρησιμοποιηθεί».

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες μέσα από το Ρέντη αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός επιμένει να μη ζητά σέντερ μπακ, θεωρώντας πως μετά τις επιστροφές από το Κόπα Άφρικα η ομάδα του θα είναι και πάλι πλήρης…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα