Μπέντο: «Καθόλου εύκολο το ματς στη Λάρισα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μίλησε για επερχόμενο ματς της ομάδας του με αντίπαλο τη Λάρισα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η θεσσαλική ομάδα παίζει πολύ καλή άμυνα. Τόνισε επίσης ότι τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να παίζει Πέμπτη – Κυριακή θα υπάρχουν προβλήματα αποκατάστασης:

«Είναι ένα πρόβλημα στο βαθμό που αποτελεί πρόβλημα για όλους τους μεγάλους συλλόγους, όπως είναι ο Ολυμπιακός, οι οποίοι συμμετέχουν ταυτόχρονα σε πολλές διοργανώσεις. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις. Είναι πρόβλημα γιατί πριν από κάποια παιχνίδια έχουμε λίγο χρόνο για αποκατάσταση μετά τα ευρωπαϊκά ματς. Η αποκατάσταση, όμως, δεν αφορά μόνο τη φυσική κατάσταση. Είναι και η θεωρητική, όπως και η ψυχολογική προετοιμασία. Πιστεύουμε πως οι παίκτες μας είναι ικανοί να καταλάβουν πολύ εύκολα τις ιδέες τις οποίες θέλουμε να εφαρμόσουμε σε κάθε παιχνίδι

Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί η Λάρισα θα έχει κίνητρο, καθώς παίζει κόντρα στους πρωταθλητές. Να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, πέρα από τη δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε ποδοσφαιρικά σε ένα υψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Η Λάρισα είναι μία ομάδα η οποία αμυντικά είναι πολύ δυνατή και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Γιατί κυρίως στο αμυντικό κομμάτι είναι πολύ δραστήρια. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να καταφέρουμε το στόχο μας. Όμως, μόνο αν δείξουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε, θα καταφέρουμε το στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί».

Τέλος, εξηγήθηκε για τον Κώστα Φορτούνη:

«Για τον Φορτούνη έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως φυσικά και τον υπολογίζουμε. Είναι μέρος της ομάδας μας και είναι πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας μας. Πιστεύω στις ικανότητές του και ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Από ‘κει και πέρα, φυσικά και τον υπολογίζουμε και είναι μαζί μας. Το μόνο που απομένει είναι να βελτιωθούν ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού του. Είμαστε σίγουροι πως είναι ένας παίκτης ο οποίος θα μας βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα