Μπέρδεψε τον ΠΑΟΚ με την Ξάνθη ο Λουτσέσκου

Πλήρης απογοήτευση στον ΠΑΟΚ, καθώς το 1-1 κόντρα στη Λάρισα ενόχλησε πάρα πολύ τους φίλους της ομάδας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και κυρίως έχασε την… αξιοπιστία του!

Κόντρα σε μία ομάδα που όποτε δέχεται γκολ, συνήθως τρώει τρία ακόμη, ο ΠΑΟΚ οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να ψάξει και τη νίκη στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα!

Την απώλεια των δύο βαθμών τη χρεώνεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κυρίως επειδή επέλεξε μετά το 0-1 να προστατέψει το αποτέλεσμα και όχι να ψάξει ένα δεύτερο γκολ. Πολλοί είπαν πως επέλεξε να εφαρμόσει μία τακτική που αν ήταν προπονητής της πρώην ομάδας του, της Ξάνθης, ίσως να ήταν φυσιολογική, αλλά στον ΠΑΟΚ που διεκδικεί το πρωτάθλημα, εντελώς λανθασμένη.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν – γύρω από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ – ότι θα έπρεπε να έχει γίνει μία διαφορετική επιλογή προπονητή, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί ποιοτικοί παίκτες και απαιτούν έναν έμπειρο στον πρωταθλητισμό να τους αξιοποιήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα