Μπίμπερ κατά θαυμαστών και πάλι

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ιδιάζουσα περίπτωση, ως γνωστόν. Από πολύ μικρός έγινε γνωστός, αγαπήθηκε από το κοινό και έφτασε να είναι το νούμερο ένα σε τέτοια ηλικία που πήραν τα μυαλά του αέρα.

Κι ενώ όλα έμοιαζαν να έχουν εξομαλυνθεί μέσα σε δύο εβδομάδες είναι η δεύτερη φορά που καταφέρεται εναντίον των θαυμαστών, δείχνοντας πως διακατέχεται από μεγάλο θυμό.

“Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά τα βραβεία. Δεν θέλω να δείξω ασέβεια σε κανέναν και κανένα από τα show ή τους ανθρώπους που τα διευθύνουν. Αλλά δεν αισθάνομαι καλά όταν είμαι εκεί, ούτε στη συνέχεια. Προσπαθώ να το δω σαν μια γιορτή, αλλά δεν μπορώ να μην αισθάνομαι ότι άνθρωποι αξιολογούν και βαθμολογούν την εμφάνισή μου”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζάστιν Μπίμπερ και συνέχισε:

“Πολλοί άνθρωποι από το κοινό μοιάζουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για το χρόνο που θα έχουν μπροστά στην κάμερα ή με ποιον θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή. Γιατί όταν παρατηρώ το κοινό βλέπω μια σειρά από ψεύτικα χαμόγελα, με στόχο όταν τους προβάλει η κάμερα να δείχνουν χαρούμενοι”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα