Μπαίνει δυνατά για Κάμπελ η Σεβίλλη

Αυξάνουν και… πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον Τζόελ Κάμπελ, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωση παραμονής του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό.

Ο άσος της Άρσεναλ φαίνεται πως θα «εξαργυρώσει» την επιλογή του να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μία πολύ καλή μεταγραφή, ή ακόμη και με ένα νέο συμβόλαιο στους Λονδρέζους. Το Κοσταρικανός, που αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, εντυπωσίασε με την παρουσία του και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Αγγλία. Ωστόσο, οι αγγλικοί σύλλογοι δεν είναι οι μόνοι που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του νεαρού άσου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, στο παιχνίδι της διεκδίκησής του θα μπει δυνατά και η ισπανική Σεβίλλη, η οποία πολύ σύντομα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ.

Στον Ολυμπιακό πάντως, καταβάλλουν προσπάθεια να διατηρήσουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, με τη μορφή δανεισμού. Ο Μίτσελ έχει εκφραστεί ήδη θετικά για τον Κοσταρικανό, αλλά όπως εξελίσσεται η ιστορία, πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η παρουσία του παίκτη στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα