Μπακασέτας: «Ο Ουζουνίδης κάνει εξαιρετική δουλειά»

Για την αγωνιστική άνοδο του Πανιωνίου, το μέλλον του και τη μάχη της παραμονής μίλησε ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», Τάσος Μπακασέτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM:
«Μια πίεση υπήρχε πριν το παιχνίδι με τη Βέροια, γιατί ξέραμε ότι αν θα το παίρναμε θα πλησιάζαμε ακόμα περισσότερο στο στόχο μας. Ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και κερδίσαμε δίκαια. Πιστεύω ότι όντως παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα. Δεν το πιστεύω μόνο εγώ και με άλλους ανθρώπους που συζητάμε το ίδιο μου λένε. Κάναμε ήττες και ισοπαλίες που τα σκορ ήταν πλασματικά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του. Εγώ ήρθα εδώ τρείς εβδομάδες μετά από αυτόν, αλλά τα δείγματα της δουλειάς του ήταν ήδη εμφανή.

Πιστεύω πως ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να κριθεί μόνο όταν έχει ένα μια σειρά από συνεχόμενα παιχνίδια και έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Στον Αστέρα δεν είχα ποτέ τη στήριξη των συνεχόμενων παιχνιδιών. Σχεδόν έξι χρόνια στον Αστέρα ποτέ δεν έκανα παραπάνω από δύο συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό δε με άφηνε να βρω ρυθμό. Από τη στιγμή που φέτος έβλεπα ότι δεν παίρνω πάλι συνεχόμενα παιχνίδια ήθελα να φύγω ως ελεύθερος από την ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ στον πανιώνιο γιατί με αγκαλιάσανε από την αρχή και οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου και με στηρίξανε.

Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες σε κανένα προπονητή. Έχω κάνει εγώ πρώτα από όλα πολλά λάθη στη μέχρι τώρα πορεία μου. Στον Αστέρα υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές και κυρίως ξένοι που περιμένουν και αυτοί να παίξουν και είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, Οπότε κάθε φορά που έπαιζα αν δεν ήμουν καλός στο επόμενο παιχνίδι δύσκολα μπορούσα να παίξω.

Ήταν να κλείσω ως δανεικός στον Πανιώνιο, αλλά έκανα καλά παιχνίδια με τη Μάιντς και τελικά έμεινα στην Τρίπολη. Υπήρχε ένα ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησε. Για μένα είναι η πρώτη χρονιά πλέον στον Πανιώνιο που παίρνω συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλω να πατήσω γερά στα πόδια μου με την ομάδα και μετά να δω το μέλλον. Σίγουρα κοιτάω και την Εθνική ομάδα και ίσως κάτι στο εξωτερικό, αλλά αργότερα. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος για το βήμα παραπάνω, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος.

Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποια θα είναι η ομάδα που θα υποβιβαστεί. Θα κριθεί στο τέλος. Πιστεύω ότι με 40 βαθμούς θα έχουμε σωθεί. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας που μπορούμε να τα κερδίσουμε και πιστεύω να τα καταφέρουμε για να σωθεί η ομάδα. Είναι άδικη η θέση στην οποία βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα