Μπακογιάννη για Σ. Αραβία: Η υπόθεση βρομάει διότι υπάρχει κακή πρόθεση

Για μια θλιβερή εικόνα της κυβέρνησης μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επερώτησης των βουλευτών της ΝΔ για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

“Ήταν θλιβερή εικόνα μίας κυβέρνησης με έναν εξαιρετικά εκνευρισμένο πρωθυπουργό, με έναν πλήρως αποδιοργανωμένο υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος δεν έδωσε απολύτως καμία απάντηση σε κανένα από τα καίρια ερωτήματα που του έθεσε το σύνολο της αντιπολίτευσης” είπε η βουλευτής της Ν.Δ.

Και πρόσθεσε:”Ήταν θλιβερή η εικόνα της κυβέρνησης, με μία απελπισμένη προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ενώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει επί της ουσίας, στην ουσία λοιπόν η κυβέρνηση δεν απάντησε γιατί πρέπει να υπάρχει ένας μεσάζων.

Είναι σαφές ότι το θέμα δεν το γνώριζε σε βάθος, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι καλώς ή κακώς, η χθεσινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα ταύτισε πλήρως την υπόθεση αυτή και με τον εαυτό του… Είναι υπόθεση, η οποία για εμένα βρομάει και βρομάει διότι υπάρχει κακή πρόθεση”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα