Μπαρτομέου: «Έχουμε προπονητή μέχρι το 2015…»

Πρόωρο τέλος στα σενάρια περί… απομάκρυνσης του Τάτα Μαρτίνο έβαλε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο με 4-3 μέσα στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου κατέστησε σαφές πως η ομάδα του έχει προπονητή και ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2015. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει επαφή με τον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να λήξει το θέμα με το νέο του συμβόλαιο και να σταματήσουν μία και… έξω – και σε αυτήν την περίπτωση – οι φήμες περί μεταγραφής του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα ο Καταλανός παράγοντας δήλωσε: ««Έχουμε προπονητή ως το 2015 και έχουμε πει ότι θέλουμε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Ο Μαρτίνο έχει αρνηθεί ότι θέλει να φύγει και έχει πει ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, επίσης. Η ανανέωση του Μέσι θα γίνει σύντομα. Δεν ξέρω πότε, γιατί είμαστε επικεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας. Όταν όλες μας οι διοργανώσεις τελειώσουν, θα τον κάνουμε τον υψηλότερο αμειβόμενο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι για πώληση. Κανένας δεν θέλει να τον πουλήσει. Θα φύγει από την Μπάρτσα όταν εκείνος το θελήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα