Μπαρτσελόνα και επισήμως για Πογκμπά!

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά και επισήμως γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα, δια στόματος του προέδρου της, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο δικηγόρος παραδέχθηκε δημοσίως ότι ο Γάλλος χαφ της Γιουβέντους είναι μέσα στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας του, αλλά παρέπεμψε τις όποιες εξελίξεις για τον Γενάρη του 2016, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι τιμωρημένη με απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το τέλος του 2015. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού παράγοντα:

«Ο Πογκμπά είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες και μας ενδιαφέρει, αλλά στην παρούσα φάση δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές. Είναι αλήθεια πως είμαστε τιμωρημένοι και πως δουλεύουμε ώστε να έρθουν κάποιοι παίκτες όταν λήξει η τιμωρία και κάποιοι άλλοι να φύγουν.

Εργαζόμαστε για την επόμενη περίοδο, αλλά δεν θα προβάλουμε δημοσίως τα ονόματα. Ο Πογκμπά είναι καλός παίκτης, αλλά έχει συμβόλαιο με μία ιταλική ομάδα και το σεβόμαστε αυτό. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτε περισσότερο, όμως όλοι θέλουν τους καλούς παίκτες στην ομάδα τους. Επίσης και εμείς διαθέτουμε παίκτες τους οποίους θα ήθελαν να έχουν οι άλλοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα