Μπαρτσελόνα… σε κατάσταση νευρικής κρίσης!

Μεγάλες ομάδες, μεγάλες προσδοκίες και ελάχιστα περιθώρια λάθους… Το σκληρό πρόσωπο του ισπανικού Τύπου «αντίκρισαν» ο Λουίς Ενρίκε και οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Το ξεκίνημα των «μπλαουγκράνα» στον κορυφαίο θεσμό δεν μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένο. Με μία δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, και με μία ήττα στο Παρίσι, με τρία γκολ στην άμυνα, η ομάδα της Καταλονίας παρουσιάζει ένα προβληματικό πρόσωπο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το οποίο οφείλει άμεσα να διορθώσει ο Λουίς Ενρίκε, ειδάλλως θα αντιμετωπίσει ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις.

Ο ισπανικός Τύπος πάντως, δεν χαρίστηκε στον Λουίς Ενρίκε. Του επιρρίπτει σημαντικό μερίδιο της ευθύνης και τον κατηγορεί για απειρία στο θεσμό και κακές επιλογές στην ενδεκάδα. Ανάλογη κριτική ασκείται και για την εικόνα της άμυνας, τόσο στον Λουίς Ενρίκε, όσο και στη διοίκηση. Χαρακτηριστικοί ήταν οι τίτλοι μεγάλων ισπανικών εφημερίδων, οι οποίες έγραφαν: «Μέσι και Νεϊμάρ δεν αρκούν…».

Σε κάθε περίπτωση, η δυσαρέσκεια για το κακό ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα στο Champions League είναι δεδομένη και εκφράζεται μέσα από προβληματισμούς σε αγωνιστικό επίπεδο. Θέμα προπονητή δεν τίθεται και αυτό καθίσταται σαφές από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Λουίς Ενρίκε και να του δώσουν την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλειά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα