Μπαϊράμι, απλά η αρχή!

Καμία απολύτως έκπληξη δεν προκάλεσε η αποχώρηση του Εμίρ Μπαϊράμι από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Σουηδός έλειπε με άδεια τις τελευταίες εβδομάδες, ακριβώς για αυτό το λόγο: να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Σουηδός βρήκε μάλλον αυτό που έψαχνε (έχει ακουστεί ότι κλείνει στην Έλφσμποργκ) και αποχώρησε χωρίς να έχει καμία αξίωση από το συμβόλαιο που αφορούσε τη σεζόν 2015-2016. Ωστόσο, ο Σουηδός ήταν μόνο η αρχή, καθώς οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί για το μέλλον και υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει να ετοιμάζουν βαλίτσες για μετακόμιση το καλοκαίρι.

Κατ’ αρχήν οι δανεικοί, Ουασίμ Μπούι και Βαλμίρ Μπερίσα θα αποχωρήσουν, αφού ούτως το συμβόλαιό τους λήγει. Στη συνέχεια δανεικοί ενδέχεται να παραχωρηθούν οι Σπυρόπουλος (με το σενάριο να μείνει ελεύθερος να «παίζει» έντονα) και ο Ντίνας. Όλες αυτές όμως είναι οι εύκολες υποθέσεις.

Αμφίβολοι είναι οι Μέντες και Κουτρουμπής που έχουν χάσει όχι απλά τη θέση τους στην ενδεκάδα, αλλά ακόμα και στη 18άδα του Γιάννη Αναστασίου.

Τέλος, ο Ντάνιελ Πράνιτς που φαινόταν κι εκείνος προ της εξόδου, τελικά κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και αν υπάρξει συμφωνία θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα