Μπενζεμά: Ο Βαλμπουενά μας είχε πάρει στην πλάκα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από τους διαλόγους που διέρρευσαν αναφορικά με το ποδοσφαιρικό ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τους Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στον εκβιασμό κατά του συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, φέρεται να έχει δηλώσει κατά την απολογία του στην αστυνομία, ότι ο Βαλμπουενά τους είχε πάρει στην πλάκα, ενώ εκείνος προσπαθούσε να «λύσει» το θέμα, κλείνοντας ραντεβού στη Λιόν.

Σε διάλογο που έχει καταγραφεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις 6 Οκτωβρίου, μεταξύ του Μπενζεμά και του Βαλμπουενά, ο επιθετικός της Ρεάλ εμφανίζεται να λέει: «Εάν θες να καταστραφεί το επίμαχο βίντεο, ο φίλος μου μπορεί να συναντηθεί μαζί σου στη Λιόν». Αργότερα μιλάει με τον παιδικό του φίλο, ο οποίος εμφανίζεται ως κάτοχος του επίμαχου ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά, λέγοντας: «Δεν νομίζω πως έχει πάρει σοβαρά την υπόθεση».

Ακολουθεί η ομολογία του Μπενζεμά στην αστυνομία, όπου φέρεται να έχει πει: «Του είπα ότι μπορώ να τον βοηθήσω να βγει από αυτό. Του είπα ότι πρέπει να δει τον τύπο. Του έδωσα τον λόγο μου ότι δεν υπάρχουν άλλα αντίγραφα».

Ο Βαλμπουενά, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στη Λιόν, ρώτησε τον Μπενζεμά αν… φαίνονται τα τατουάζ του, για να πάρει την απάντηση: «Όλα φαίνονται. Τα πάντα…»! Καταλήγοντας ο επιθετικός της «βασίλισσας» φέρεται να έχει πει στον Γάλλο συμπαίκτη του στην Εθνική: «Μπορείς να κάνεις ότι νομίζεις. Οκ, αν δεν επιθυμείς να πληρώσεις, είναι δική σου η ζωή. Όμως εγώ σε προειδοποίησα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα