Μπενφίκα για Μιλιβόγεβιτς, Λυών για Μαζουακού

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τόσο ο Αρτούρ Μαζουακού, όσο και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα μεγάλων ομάδων, οι οποίες είναι διατεθειμένες να καταθέσουν προσφορές για την απόκτησή τους.

Η Μπενφίκα εξετάζει την περίπτωση του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος πρόσφατα άλλαξε ατζέντη. Ο πορτογαλικός σύλλογος εμφανίζεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση μέχρι και 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Σέρβο χαφ. Το περσινό καλοκαίρι ο Μιλιβόγεβιτς είχε «πολιορκηθεί» έντονα από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν ενέδωσε στα 8 εκατομμύρια ευρώ που είχαν προσφέρει οι Τούρκοι.

Ο Μαζουακού από την πλευρά του εμφανίζεται να ενδιαφέρει τη Λυών. Οι Γάλλοι φέρονται να έχουν ήδη ενημερώσει την πλευρά του 23χρονου μπακ για το ενδιαφέρον της, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κρούση προς τη μεριά του Ολυμπιακού.

Πάντως για τον Μαζουακού πολύ «ζεστά» διατηρεί πάντα το ενδιαφέρον της η Μονακό, η οποία μάλιστα εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα να καταθέσει επίσημη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον Γάλλο αριστερό μπακ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα