Μπενφίκα… ο νέος «μνηστήρας» για Καπίνο!

Η πορτογαλική Μπενφίκα πρόσθεσε το όνομά της στη λίστα των ενδιαφερόμενων για την περίπτωση του Στέφανου Καπίνο, αυξάνοντας τον αριθμό των «μνηστήρων» που ευελπιστούν στην υπογραφή του νεαρού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, τα οποία επικαλούνται έγκυρες διοικητικές πηγές, οι «αετοί» ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ, η οποία θα καλύπτει τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός αξιώνει το ποσό των 4 εκατομμυρίων για την παραχώρηση του τερματοφύλακά του, αλλά το συγκεκριμένο νούμερο ενδέχεται να αυξηθεί, αν οι προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία του, είναι περισσότερες από μία.

Ήδη, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους η Βερόνα και η Τζένοα από την Ιταλία, ενώ αναμένεται πρόταση από μεγάλη ομάδα της Αγγλίας, μέσω του ατζέντη Πίνι Ζάχαβι. Εξελίξεις αναμένονται μετά την επιστροφή του Καπίνο από τη Βραζιλία, καθώς οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να συζητήσουν με τον παίκτη, για το τι σκέφτεται και αν επιθυμεί μία μεταγραφή στο εξωτερικό, στη συγκεκριμένη φάση της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα