Μπεν: «Δεν ξέρω γιατί δεν με έβαζαν στον Ολυμπιακό»

Με… απορίες για τον χρόνο συμμετοχής του έφυγε ο Μπεν από τον Ολυμπιακό. Ο πρώην ερυθρόλευκος που συνεχίζει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε στην ιστοσελίδα zurnal.rs:

Για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς: «Δεν ήξερα πως ο Λούκα έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα. Τον ήξερα από την Ελλάδα, είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά και άνθρωπος. Ελπίζω να αφήσω θετικές εντυπώσεις, όπως άφησε εκείνος στην Αθήνα».

Για τα γκολ του απέναντι στην Παρτιζάν: «Μετά τα γκολ ενάντια στην Παρτιζάν, έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στα social media. Ήταν τρελό να με συγχαίρουν οπαδοί και παίκτες από άλλη ομάδα. Φαινόταν παράξενο, αλλά εκτίμησα αυτή τη «χειρονομία». Θα υπάρξουν νέα γκολ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο».

Για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Γίνεται πιο εύκολο όταν γνωρίζεις τον προπονητή και τον τρόπο δουλειάς του. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίζω σε ένα κλαμπ όπως αυτό, τούτη την περίοδο και ο Αστέρας ήταν η πρώτη μου επιλογή αφότου θα έφευγα από τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα