Μπεργκ: «Είχα δύο προτάσεις την τελευταία μέρα»

Στην αποκάλυψη ότι είχε δύο προτάσεις την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, συμπληρώνοντας πως από τη στιγμή που το κλαμπ απάντησε αρνητικά, δεν είχε άλλη επιλογή.

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα «Aftonbladet», ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μια φορά πως δεν είναι στο μυαλό του η μεταγραφή, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν δυο προτάσεις την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Όπως σχολίασε ο Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός δεν του άφησε περιθώρια καθώς αρνήθηκε, ενώ κι ο ίδιος έθεσε ως στόχο τη διάκρισή του μέσα από το «τριφύλλι». Επίσης, υπογράμμισε πως για να δεχθεί να φύγει από τους «πράσινους» θα πρέπει να φτάσει μια πρόταση την οποία να μην μπορεί να αρνηθεί κανείς!

«Δεν υπήρχε επιλογή για εμένα, καθώς το κλαμπ είπε «όχι». Υπήρξαν δυο προτάσεις την τελευταία ημέρα. Στο μυαλό μου πάντα έχω να συνεχίσω και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό. Ήταν απογοητευτικό που δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στο Europa League, αλλά έχουμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει πολλές φορές, θα πρέπει να έρθει κάτι που να είναι πραγματικά καλό και το οποίο να μην μπορώ να αρνηθώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα