Μπεργκ: «Περήφανος για το πενταρέ»

Με αφορμή τη βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής της Super League και σκόρερ του καλύτερου τέρματος, ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στα επερχόμενα Play off και στο στόχο του ΠΑΟ που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν έχεις σε κάθε παιχνίδι την ευκαιρία να σκοράρεις πέντε γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα.Είχα ένα προαίσθημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν είχα πολλές ευκαιρίες. Υπήρχε καλή κίνηση στη μεγάλη περιοχή και η μπάλα ερχόταν στο κατάλληλο σημείο. Πριν από το παιχνίδι δεν είχα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί δεν ένιωθα ότι βρίσκομαι στο 100%, όμως όσο κυλούσε το παιχνίδι, αισθανόμουν και καλύτερα. Σε κάποιες ημέρες, απλά το έχεις. Άλλες φορές βρίσκεσαι στη σωστή θέση, αλλά η μπάλα κοντράρει σε κάποιον ή ο τερματοφύλακας κάνει μια επέμβαση μπροστά σου.

Είτε σκοράρω, είτε όχι, πάντα γνωρίζω ότι οι μικρές λεπτομέρειες παίζουν ρόλο στο σκοράρισμα. Προσπαθώ να βρίσκομαι στη σωστή θέση, όμως κάποιες φορές η μπάλα είναι για λίγα εκατοστά στη λάθος θέση και κάποιες φορές έρχεται στα πόδια σου. Δεν με επηρεάζει τόσο πολύ.

Για τα Play Off τόνισε: «Τώρα έρχονται τα πιο σημαντικά παιχνίδια και ελπίζω εγώ και οι συμπαίκτες μου να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση, όπως ήμασταν στα τελευταία παιχνίδια και τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες για να κερδίσουμε την πρωτιά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα