Μπερδεμένοι με τον Μπέντο

Στην αρχή δεν έβαζε τον Φορτούνη να παίξει, μετά άρχισε να τον χρησιμοποιεί και εσχάτως τον αποσύρει στο ημίχρονο, λέγοντας μάλιστα πως θα έπρεπε να το κάνει νωρίτερα.

Ο κόσμος φωνάζει και θέλει τον Τσόρι, συνήθως στον Πειραιά όταν ο κόσμος κάτι απαιτεί, ο προπονητής ακολουθεί τις εντολές, αλλά στην περίπτωση του Ντομίνγκεζ, ο Μπέντο κάνει του κεφαλιού του. Νεαροί και άβγαλτοι παίκτες που στο πρόσφατο παρελθόν θα κάθονταν στην εξέδρα ή θα δίνονταν δανεικοί, φέτος χρησιμοποιούνται διαρκώς και μάλιστα καλούνται να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά». Έρχεται η διοίκηση και τον εγκαλεί για τον παροπλισμό του Μάριν, αλλά αποδεικνύεται πως έχει δίκιο.

Στην Ευρώπη η ομάδα δεν ενθουσίασε, αλλά έκανε το καθήκον της, όχι με το παραπάνω, αλλά το έκανε και προκρίθηκε. Πήρε μία ομάδα αποδιοργανωμένη στην αρχή της χρονιάς, έκανε έναν πειραματισμό στη Λάρισα που στέρησε από την ομάδα του τρεις βαθμούς, αλλά στη συνέχεια – κακά τα ψέματα – βρήκε έναν αγωνιστικό μπούσουλα και τον ακολουθεί. Εντάξει, έγινε μία γκέλα με την Κέρκυρα, συμβαίνουν αυτά, αλλά οι τρεις νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι με τέρματα 8-1 του πιστώνονται. Όπως του πιστώνεται και η διαφορά των εννέα βαθμών από το δεύτερο.

Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο Μπέντο. Δεν ενθουσιάζει, αλλά τη δουλειά του την κάνει και στο λιμάνι προσπαθούν ακόμη και σήμερα να καταλάβουν αν τους ικανοποιεί ή όχι. Είναι ελαφρώς μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι, ωστόσο για την ώρα το πρόσημο είναι θετικό και μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Η διοίκηση σαφώς και υπολογίζει πως στο δεύτερο γύρο όλα τα ντέρμπι είναι εκτός έδρας, αλλά αυτή τη στιγμή κάποια αφορμή για να εκδιωχθεί ο Πορτογάλος δεν υφίσταται.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα