Μπερδευτήκατε; Όχι δεν είναι η Πάολα αλλά η σωσίας της (εικόνες)

Θα μπορούσες να πεις ότι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Οι ομοιότητες στην εξωτερική τους εμφάνιση είναι πολλές, αλλά αν παρατηρήσεις πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες της Ανδρομάχης Μαρκοπούλου, που τα δημοσίευμα τη θέλουν ως τη σωσία της Πάολα, η αλήθεια είναι ότι πέρασε και δεν την ακούμπησε.

Παρόλα αυτά η ανερχόμενη τραγουδίστρια, κάνει τη δική της δυναμική είσοδο στο πεντάγραμμο, και όσοι τη βλέπουν επί σκηνής, αυτομάτως τους θυμίζει τη πασίγνωστη συνάδελφό της.

«Μοιάζουμε. Δεν τη μιμούμαι. Μου το λένε συνέχεια ότι μοιάζω με την Πάολα. Μου το έλεγαν από μικρή! Τραγουδάω 10 χρόνια και από τότε που ξεκίνησα, υπήρχε ομοιότητα. Μάλιστα κάποια στιγμή κάναμε μαζί συναυλίες και, όταν με είδε η Πάολα, με κοίταξε έκπληκτη! Τα μαλλιά μας ήταν ολόιδια τότε. Ήμουν και πιο λεπτή, γιατί δεν είχα γεννήσει, και είχαμε τον ίδιο σωματότυπο. Μοιάζαμε και στο πρόσωπο. Με κυνηγούσαν στον δρόμο κάτι παιδιά και μου φώναζαν “Πάολα”! Φορούσα τα γυαλιά ηλίου. Σταμάτησα, ήρθαν κοντά και έβγαλα τα γυαλιά για να καταλάβουν ότι δεν είμαι εκείνη, αλλά και πάλι δεν το κατάλαβαν» δήλωσε στην Espresso η Ανδρομάχη Μαρκοπούλου που είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα