Μπλεγμένος πάλι ο Άλαν Πουλίδο (φωτό)

Αντιμέτωπος με την ελληνική Δικαιοσύνη θα βρεθεί ο Άλαν Πουλίδο, καθώς η Τζίνα Μαμάκη, Ελληνίδα μοντέλο και πρώην σύντροφος του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, κατέθεσε εναντίον του μήνυση!

Σύμφωνα με την ίδια, ο Πουλίδο χρησιμοποίησε την ολιγοήμερη σχέση του μαζί της και μία μοναδική κοινή φωτογραφία που είχε στην κατοχή του, για να δημιουργήσει ένα ανύπαρκτο σενάριο και να το πουλήσει στον Τύπο της χώρας του για διαφημιστικούς λόγους, καθώς εκείνη την περίοδο έψαχνε το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Μαμάκη ισχυρίζεται πως με τον Πουλίδο είχαν μία περιστασιακή σχέση και πως στον Τύπο τού Μεξικό φάνηκε ως η «πέτρα του σκανδάλου» που οδήγησε τον ποδοσφαιριστή στον χωρισμό του!

Η ζωή του Πουλίδο, η επαγγελματική και η προσωπική, είναι πραγματικά πολυτάραχη. Συχνά βρίσκεται μεταξύ δύο ή τριών ομάδων (με συμβόλαια αβέβαιης ισχύος), ενώ θυμίζουμε πως πρόσφατα είχε πέσει και θύμα απαγωγής. Πριν από μερικές ώρες, πάντως, στέφθηκε Κυπελλούχος Μεξικό με τη φανέλα της Τσίβας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα