Μπλεξίματα για Μπενφίκα!

Σε τεράστιους μπελάδες θα μπει η Μπενφίκα, αν αποδειχθεί η ενοχή της σε υπόθεση στημένου αγώνα που αφορά την σεζόν 2015-16.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Correio Da Manha, η δικαστική αστυνομία ερευνά μία καταγγελία που αφορά το εκτός έδρας παιχνίδι της 25ης Απριλίου του 2016 απέναντι στην Ρίο Άβε. Σε εκείνη την αναμέτρηση, οι Λουζιτανοί επικράτησαν με 0-1 χάρη σε γκολ του Ραούλ Χιμένες στο 67ο λεπτό, μία νίκη που αποδείχθηκε καθοριστική για την κατάκτηση του τίτλου.

Η έρευνα που ξεκίνησε στο Πόρτο έχει μεταφερθεί πια στην Λισσαβώνα και αφορά των χρηματισμό παικτών της Ρίο Άβε, ούτως ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Αν αυτό αποδειχθεί με κάποιο τρόπο και προκύψει ενοχή των «αετών», τότε δεν αποκλείεται να τους αφαιρεθεί το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης σεζόν.

Μάλιστα, δύο από τους παίκτες που κατηγορούνται ότι χρηματίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς για να έχουν μειωμένη απόδοση, εμπλέκονται και σε σκάνδαλο στοιχηματισμού σε ματς κόντρα στην Φεϊρένσε.

Με ανακοίνωσή της η Μπενφίκα δήλωσε πως δεν γνωρίζει την ύπαρξη της έρευνας, αρνήθηκε την εμπλοκή της σε οτιδήποτε τέτοιο και χαρακτήρισε εγκληματικά ψεύδη τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα