«Μπλόκο» για Ρικάρντο Κόστα

Καθόλου καλό δεν είναι τις τελευταίες ώρες το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και η αιτία για αυτή την κατάσταση αποτελεί το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Μάρκο Ντέβιτς που τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ραγιάν.

Όπως είχε παρουσιαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση, φάνταζε σίγουρη η μεταγραφή του Ουκρανού, αλλά τελικά οι Άραβες με συνοπτικές διαδικασίες «έκλεισαν» την υπόθεση και τον παίκτη, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στα κρύα του λουτρού.

Από την πλευρά τους, πάντως, στον «Δικέφαλο» προσπαθούν να κατευνάσουν τους τόνους, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν είπαν ότι πρόκειται για σίγουρη μεταγραφή και επιπλέον ότι ο Ντέβιτς αποτελούσε μια έξτρα λύση που προέκυψε.

Σε πρώτο πλάνο, λοιπόν, περνά ο Ρικάρντο Κόστα που είναι η βασική λύση για το κέντρο της άμυνας.

Ωστόσο, και αυτή η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες καθώς τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι εμπόδιο στη μεταγραφή του Πορτογάλου είναι ο προπονητής του στην Αλ Σαλίγια, Σαμί Τραμπελσί.

Ο τελευταίος, λίγες μέρες πριν, όταν είχε προκύψει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Κόστα, είχε πει στον πρόεδρο της ομάδας πως δεν πρέπει να φύγει ο Πορτογάλος γιατί τον θεωρεί άκρως απαραίτητο.

Ενδεχομένως και τώρα να έχει κάποιους ενδοιασμούς. Πάντως, στον ΠΑΟΚ περιμένουν από τον παίκτη να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Να μείνει ελεύθερος, δηλαδή, από την ομάδα του Κατάρ και στη συνέχεια να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα