Μπλόκο στη… διασταύρωση Κορωπίου-Αμμοχώστου ο Λέτο

Στη… διασταύρωση Κορωπίου-Αμμοχώστου έχει στήσει… μπλόκο ο Σεμπάστιαν Λέτο, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του. Ο Αργεντινός περιμένει την απόφαση του Παναθηναϊκού, ενώ στο «κόλπο» φέρεται να μπήκε και η κυπριακή Ανόρθωση.

Ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από την Κατάνια και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο 29χρονος παίκτης προσέγγισε τον Παναθηναϊκό και περιμένει την απόφαση της διοίκησης, ώστε να κινηθεί ανάλογα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το ενδιαφέρον της κυπριακής Ανόρθωσης περιέπλεξε την κατάσταση, ωστόσο πρόσφερε στον παίκτη την εναλλακτική επιλογή που χρειαζόταν, ώστε να απευθυνθεί αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να μην κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο Λέτο αγωνιζόταν δανεικός στη Λανούς. Πριν λίγους μήνες ωστόσο, είχε έναν σοβαρότατο τραυματισμό στο κεφάλι, καθώς σήκωνε βάρη στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Λέτο έχει ζητήσει διορία 48 ώρες από την κυπριακή ομάδα, καθώς πήρε τη διαβεβαίωση ότι ο Στραματσιόνι θα εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του και θα απαντήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα