Μπορεί και στην κακή της μέρα

Δεν έπαιξε μπάλα αξιώσεων η ΑΕΚ με αντίπαλο τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, αλλά το τελικό 3-0 οφείλεται στη φανέλα της και φυσικά στον προπονητή της που έχει προσδώσει το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας στους «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές.

Η «Βασίλισσα του βορρά» μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, έκλεισε τους χώρους και όχι μόνο δημιούργησε «ασφυξία», στην Ένωση, αλλά απείλησε κιόλας με γκολ πολύ νωρίς, στο 5’, με κεφαλιά του Μαγιέφσκι, ο οποίος, έπειτα από την επέμβαση του Ανέστη, είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Η ΑΕΚ, όμως, ανέδειξε την ποιότητά της μετά το μισάωρο και παρά τη μέτρια απόδοσή της έφτασε στο γκολ στο 38’ με προβολή του Βάργκας έπειτα από σέντρα του Ντιντάκ, που συνεχίζει να είναι δημιουργικός για την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια. Στο 57’ ο Αραβίδης μετά από κεφαλιά πάσα του Γιόχανσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος και σε αυτό το σημείο όλα τελείωσαν. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 89’ όταν ο Μπουονανότε εκτέλεσε πέναλτι (χέρι του Μαλόν το οποίο υπέδειξε ο βοηθός Χούσκογλου, αφού ο διαιτητής Καλογερόπουλος δεν το είδε), απέκρουσε ο Καντιμοίρης και στην επαναφορά ο Μάνταλος την έστειλε στον ουρανό των διχτύων!

ΑΕΚ: Ανέστης, Ντιντάκ, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (78’ Μπουονανότε), Μπαρμπόσα (66’ Πλατέλλας), Αραβίδης (59’ Τζιμπούρ)
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Άρσε, Σιόντης (74′ Κάικουτ), Νέτο (57′ Γεωργιάδης), Κόλα, Μαγέβσκι, Ναζλίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα