Μποροβήλος: «Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση!»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr έδωσε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος εξήγησε πως ως εκπρόσωπος του συνεταιρισμού δεν μπορεί να εκφράσει θέση για το δημοψήφισμα. Ωστόσο, εξήγησε και πως το ποδόσφαιρο και οι εκφραστές του αποτελούν κι αυτοί κομμάτι της κοινωνίας:

«Σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί ένα κομμάτι της κοινωνίας. Υπάρχει αγωνία αυτή τη στιγμή που είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ελπίζουμε να βγει κάτι θετικό απ’ όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε»

Ωστόσο, δεν μπορώ να μιλήσω για το θέμα του δημοψηφίσματος. Ο συνεταιρισμός αποτελείται από 16 μέλη, τα οποία έχουν ελεύθερη βούληση και μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του πεποίθηση. Σαν ποδόσφαιρο όμως, αυτό που μπορώ να πω ότι ζούμε σε δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να τις ξεπεράσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα».

Για τις ανησυχίες που εκφράζουν οι μάνατζερ των ξένων παικτών είπε:

«Πράγματι, έχουν πέσει στην αντίληψή μου περιστατικά, τα οποία είναι και λογικά, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Τόσο οι μάνατζερ όσο κι οι παίκτες έχουν φόβο στο να έρθουν στην Ελλάδα και στο πως θα εξασφαλίσουν τα χρήματά τους».

Για την υπόθεση της απόφασης της ΕΕΑ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ τόνισε πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καλυφθούν όλα τα γήπεδα με ηλεκτρονικά εισιτήρια , ενώ για το πρόβλημα που προέκυψε με τη χορηγία του ΟΠΑΠ τόνισε:

«Η χορηγία έγινε γνωστή σε όλες τις ομάδες, οι οποίες έκριναν ότι είναι μικρή και δεν ανταποκρίνεται στην αξία του προϊόντος. Από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα για το θέμα, δεδομένων και των εξελίξεων θα μπορέσουμε να κινηθούμε αναλόγως».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα