Μποροβήλος: «Θέματα κουτσομπολιού»

Ως θέματα κουτσομπολιού χαρακτήρισε τα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισοδιακό ΔΣ της Λίγκας, ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο παράγοντας του Αστέρα Τρίπολης θέλησε να υποβιβάσει το περιστατικό και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες από ό.τι λέχθηκε και συνέβη στη συνεδρίαση.

«Δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε ότι ήταν ένα επεισοδιακό Δ.Σ. και το διέκοψα. Διέρχεται κρίση το ποδόσφαιρο. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα. Αύριο στη συνάντηση με τον κ. Κοντονή θα συζητηθούν τα γενικότερα θέματα ποδοσφαίρου και την επόμενη εβδομάδα στο Δ.Σ. μας θα μαζέψουμε ό,τι μπορούμε φέτος και θα μπουν ξεκάθαροι κανόνες για του χρόνου. Ο Έλληνας αγαπάει και θέλει το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά ο πρόεδρος του συνεταιρισμού.

Ο Γιώργος Μποροβήλος πιέστηκε στις ερωτήσεις για να δώσει λεπτομέρειες του περιστατικού. Κάτι το οποίο απέφυγε με κάθε τρόπο. «Δεν θα ήθελα να πω. Αυτά είναι θέματα που λόγω των πολλών ανθρώπων που ήταν παρόντες θα τα μάθετε. Είναι θέματα κουτσομπουλιού και τραυματίζουν το ποδόσφαιρο. Υπήρξε ένταση και γι’ αυτό διέκοψα το συμβούλιο. Δεν είναι θέμα να πάρω θέση. Αν θέλει κάποιος να προχωρήσει το θέμα σε επίπεδο πειθαρχικό, μπορεί να το κάνει. Εγώ οφείλω να συγκεράσω καταστάσεις πάνω σε θέματα διαφάνειας. Δεν έκρυψα ότι αυτό το γεγονός μας πάει πίσω. Γι’ αυτό και διέκοψα το συμβούλιο γιατί άμεσα έπρεπε να σταματήσει αυτό. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα για να λύνουμε έτσι τις διαφορές μας. Πρέπει να πάμε με νόμους και κανόνες και όχι με αντεγκλήσεις τέτοιου είδους. Τα γεγονότα που έγιναν δεν τιμούν κανέναν. Ούτε εγώ θα το ωραιοποιήσω. Ήταν κάτι που θα έπρεπε να είναι απευκταίο και να μην είχε συμβεί», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει επόμενη μέρα για τη Λίγκα, ο πρόεδρος της τόνισε: «Εμείς ελπίζουμε ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Υπήρξε μια κατάσταση που δεν είναι αρεστή σε κανέναν. Τι να πούμε το αυτονόητο;».

Όσο για τη συνάντηση που θα έχει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή υποστήριξε: «Θα του πούμε τις θέσεις που έχουμε και θα ζητήσω από την Πολιτεία, πέρα από τις ομάδες που πρέπει να έχουν πολύ βαριές ποινές, πρέπει να υπάρχει τιμωρία σε φυσικά πρόσωπα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα