Μποροβήλος: «Να μην πετάμε στα σύννεφα»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος σχολίασε την κλήρωση της ομάδας του με την φινλανδική Ροβανιέμι.

Ο άλλοτε διεθνής διαιτητής και νυν παράγοντας, μίλησε στον Αρκαδία 93.8, τονίζοντας πως πρέπει να πετάνε στα σύννεφα και πως η κλήρωση είναι δύσκολη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πιστεύω ότι είναι δύσκολη κλήρωση για εμάς. Δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα μετά από αυτήν την κλήρωση γιατί θα μπορούσε να μας τύχει μία πιο εύκολη ομάδα. Το πρωτάθλημα τους είναι καλό και είναι η μοναδική ομάδα που βγήκε απευθείας στην Ευρώπη παρέα με τον Αστέρα ενώ οι υπόλοιπες έπαιξαν μπαράζ. Ο καλός Αστέρας, με σεβασμό προς τον αντίπαλο, μπορεί να καταφέρει.

Σίγουρα παίζει ρόλο το που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι. Θα προτείνω, εφόσον θέλει και ο αντίπαλος, τα πρώτο παιχνίδι να γίνει εκτός και το δεύτερο στην Τρίπολη. Ο Αστέρας πλέον αποκτά όνομα στην Ευρώπη και όλοι τον ξέρουν και τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Ο Αστέρας μεγαλώνει και άλλο στην Ευρώπη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα