Μποροβήλος: «Πρόβλημα η αποκλειστικότητα, όχι το ύψος της χορηγίας»

Χωρίς χορηγό το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα, τον ΟΠΑΠ, δηλαδή, να συνοδεύει την ταμπέλα της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος ως βασικός χορηγός.

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, εξήγησε τους λόγους που ο συνεταιρισμός αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του ΟΠΑΠ (αλλά και της Stoiximian) και μάλιστα γνωστοποίησε πως δεν ήταν το ύψος της χορηγίας του Οργανισμού αυτό που δεν ικανοποιούσε τη Super League< αλλά η αποκλειστικότητα που απαιτούσε ο ΟΠΑΠ και απαγόρευσε σε όποια ομάδα ήθελε να τοποθετήσει στο μπροστινό μέρος της φανέλας της άλλη στοιχηματική εταιρία. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε:

«Εξετάστηκαν δύο προτάσεις. Της stoiximan που είχε εκπνεύσει και κρίθηκε χαμηλή. Και η πρόταση του ΟΠΑΠ που δεν μπορούσε να υλοποιηθεί λόγω της αποκλειστικότητας. Και ήδη ένα μέλος μας έχει μιλήσει με άλλη στοιχηματική εταιρεία. Αυτός ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας.

Αποφασίστηκε το επόμενο βήμα, να απευθυνθούμε στην αγορά χωρίς δεσμεύσεις που δημιουργούν προβλήματα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Χωρίς αποκλειστικότητες ή άλλα προβλήματα.

Υπάρχει πρόβλημα δεν έχουμε λόγους να το κρύψουμε. Αλλά εκεί που οδηγήθηκαν τα πράγματα έπρεπε να προχωρήσουμε .Υπήρχαν σοβαρές αντιρρήσεις από τα μέλη για τις υπάρχουσες προτάσεις. Σας εξήγησα ότι στην πράξη δεν μπορούσε να προχωρήσει η πρόταση του ΟΠΑΠ.

Να σας θυμίσω ότι ουδείς είχε διαφωνήσει με το ύψος της χορηγίας. Για τη ρήτρα της αποκλειστικότητας υπήρχε αγκάθι. Εκ των πραγμάτων αυτή η πρόταση προσέκρουε στην αποκλειστικότητα. Υπάρχει δύσκολη κατάσταση την οποία αναγνωρίζουμε. Είμαστε ιδιωτικός φορές θα ακολουθήσουμε ό,τι είπε το συμβούλιο.

Πάμε στη λογική ενός χορηγού ο οποίος αυτά τα οποία θα αγοράζει, θα είναι αυτά που θα μπορούμε να του δώσουμε. Υπάρχουν προϊόντα όπως οι φανέλες που εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε. Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μια ομάδα να δώσει την φανέλα κατά αποκλειστικότητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα