«Μπορούσα να ανοίξω περίπτερο από τους αναπτήρες»

Πρώτη φορά στην καριέρα του κλήθηκε να αγωνιστεί σε ντέρμπι «αιωνίων» μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Τζίμι Ντουρμάζ και η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη. Ο λόγος φυσικά για τη στιγμή που πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, δεχόμενος «βροχή» από αντικείμενα.

Για όλα αυτά που έζησε, μίλησε σε ΜΜΕ της Σουηδίας και συγκεκριμένα στο «Aftonbladet» μην διστάζοντας μάλιστα να κάνει και χιούμορ με την κατάσταση.

«Ηταν χάος. Το απόλυτο χάος. Οι φίλαθλοι πήραν την μπάλα και δεν την έδιναν πίσω. Δεν μπορούσα να δω ball boy γιατί μου πέταχαν χιλιάδες αναπτήρες και ότι άλλο αντικείμενο μπορείτε να φανταστείτε. Θα μπορούσα να είχα να ανοίξει μαγαζί με αναπτήρες μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ο Ντουρμάζ μάλιστα παραδέχθηκε ότι πρόκειται για τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα του: «Ημουν προετοιμασμένος γι’ αυτό, γιατί είμαι ο παίκτης που εκτελεί τα κόρνερ και τα φάουλ. Είναι με διαφορά η χειρότερή μου εμπειρία μέχρι στιγμής. Στην Τουρκία οι φίλαθλοι τραγουδάνε όταν οι αντίπαλοι κάνουν ζέσταμα. Δεν έχουν πλάνο να πετάνε κροτίδες, φωτοβολίδες και καπνογόνια και να πετάνε αντικείμενα σε παίκτες».

Όσο για την διακοπή; «Δεν ξέρω τι να πω… Είναι παράξενο γιατί υπάρχουν νόμοι. Τώρα υποφέρουν όλες οι ομάδες. Αντιθέτως, έπρεπε να τιμωρηθούν αυτοί που τα έκαναν. Τώρα όλοι καθόμαστε και περιμένουμε. Όλοι εύχονται να βρεθεί μια καλή λύση στο μέλλον με νέους κανονισμούς», κατέληξε ο Ντουρμάζ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα