«Μπορώ να πετύχω περισσότερα στην Ελλάδα»

To σήριαλ της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό είχε αίσιο τέλος και ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος στο Βέλγιο, μετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» που όπως ο ίδιος υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πολωνική ιστοσελίδα, αποτελούσαν από την αρχή προτεραιότητα.

«Προτίμησα τον Ολυμπιακό από το να πάω σε μια ομάδα που είναι στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά σε ανώτερη λίγκα. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να παλεύεις για την παραμονή σου. Καλύτερα να πας σε μια δυνατότερη ομάδα. Πρόκειται για μια επιλογή που επικεντρώνεται στην εξέλιξη της καριέρας μου και δεν καθορίζεται από τα χρήματα.

Προφανώς η Λέγκια είναι μεγάλη ομάδα, αλλά πιστεύω πως μπορώ να πετύχω περισσότερα στην Ελλάδα. Αποφάσισα να φύγω και να πάρω το πρωτάθλημα σε άλλη λίγκα. Πέραν αυτού, βέβαια, παλεύουμε για να προκριθούμε στο Champions League. Το να πάω στον Ολυμπιακό από την αρχή ήταν η προτεραιότητα για μένα» είπε ο έμπειρος Βέλγος μέσος στο «przegladsportowy.pl» και πρόσθεσε: «Ξέρω τον Μπέσνικ Χάσι, έχουμε καλή σχέση. Αλλά δεν ήταν αυτό το πιο σημαντικό. Πρώτα από όλα μου άρεσε το πρότζεκτ. Είμαι χαρούμενος που πήγα σε μια τόσο δυνατή ομάδα με σπουδαία ιστορία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα