Μπράβο Γιάννη και τώρα φουλ για Ρίο!

 

«Να πας, αλλά να φτάσεις μέχρι το τέλος. Κάνε μας περήφανους!». Τελικά φάνηκε ότι οι Milwaukee Bucks είναι πιο φιλέλληνες απ’ ότι γνωρίζαμε και άναψαν το «πράσινο φως» προκειμένου να ενσωματωθεί ο Γιάννης Αντετοκούμπο στην Εθνική μας ομάδας και να αγωνιστεί στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο.

Το προσωπικό της αμερικανικής ομάδας κατάλαβε ότι είναι πιο σημαντικό να είναι χαρούμενος ο Γιάννης – είναι ακόμη παιδί, άλλωστε – παρά να μείνει στις ΗΠΑ για να επιχειρήσει 2.500 τρίποντα και να μάθει κανόνες χειρισμού της μπάλας και τα μυστικά εντός πετυχημένου πλέι-μέικερ. Επέλεξαν να αφήσουν στην άκρη για φέτος το καλοκαίρι τη διαδικασία ατομικών προπονήσεων, βλέποντας ότι ο Γιάννης έχει περιθώρια να βελτιωθεί στο μέλλον. Σπουδαία κίνηση από τους ανθρώπους των Bucks, την ώρα που επεξεργάζονται την προσφορά τεράστιου συμβολαίου για να τον «δέσουν» στην ομάδα τους και να τον χρήσουν ηγέτη.

Τώρα, αυτό που μένει είναι να δούμε τι ρόλο θα έχει στην Εθνική του Φώτη Κατσικάρη. Η πρόβλεψή μας είναι ότι τουλάχιστον θα δοκιμαστεί ως πλέι μέικερ, αφού και ο Σλούκας αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα που ίσως του στερήσουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής, και προέρχεται από μία σεζόν στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία στον «άσο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα