Μπράβο Γιώργο Παράσχο!

Αλήθεια, ο Πλατανιάς με την πολύ καλή του ομάδα βοηθά τον Γιώργο Παράσχο να παραμένει στον «αφρό», ή ο Γιώργος Παράσχος είναι αυτός που έχει μετατρέψει το συγκεκριμένο σύνολο στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν;

Μάλλον ισχύει το δεύτερο, τουλάχιστον αυτό παραδέχονται οι άνθρωποι του Πλατανιά που τον έχουν… μέσα στα πόδια τους και βλέπουν τη δουλειά του, αλλά και οι ουδέτεροι φίλοι του ποδοσφαίρου που αντιλαμβάνονται πλέον τη σφραγίδα του 64χρονου προπονητή και μπορούν να καταλάβουν πια τη σοβαρότητα που βγάζουν οι ομάδες του συγκεκριμένου κόουτς.

Ο Γιώργος Παράσχος στο 3-0 του Πλατανιά με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης έφτασε τις 501 αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία της χώρας, ενώ μετρά παρουσία και σε μικρότερες κατηγορίες, αλλά και στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Ίσως δεν έπρεπε να ξεπεράσει τη μισή χιλιάδα αγώνων για να τιμηθεί, ωστόσο κάλιο αργά παρά ποτέ.

Οι ομάδες στις οποίες έχει δουλέψει ο Γιώργος Παράσχος – Κυπελλούχος Ελλάδας το 1980 ως ποδοσφαιριστής της Καστοριάς – είναι οι εξής: ΑΟ Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Ηρακλής, ΑΠΟΕΛ, Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανηλειακός, Ολυμπιακός Βόλου, Ακράτητος, Χαλκηδόνα, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη, Πανιώνιος, Λεβαδειακός και τώρα Πλατανιάς.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα