Μπράβο ρε Καρνέζη!

Σε πρόσφατο αφιέρωμα της «Α» είχαμε αναφερθεί στα κατορθώματα του Ορέστη Καρνέζη με τη φανέλα της Ουντινέζε, κατορθώματα που δεν προβάλλονται τόσο στα ελληνικά Μέσα, διότι οι αποκρούσεις δεν είναι εμπορικές όπως τα γκολ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ωστόσο, συνεχίζει να διαφημίζει το ποδόσφαιρό μας στο Καμπιονάτο, σε μία θέση μάλιστα που στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχουν αγωνιστεί «τέρατα» και οι γκέλες χλευάζονται με αποτέλεσμα να μη στεριώνουν μέτριοι πορτιέρο. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μάλιστα, αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας από τους φίλους του συλλόγου. Από το 2015 και μετά λοιπόν, κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε είναι ο Ορέστης Καρνέζης!

Να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στα 95 από τα 96 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Ουντινέζε! Απίθανο στατιστικό. Ο 31χρονος γκολκίπερ δήλωσε μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέλαβα αυτό το βραβείο, είναι μεγάλη τιμή. Οι οπαδοί με έχουν αγκαλιάσει και νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως επίσης την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Αυτό το βραβείο με κάνει να θέλω να συνεχίσω με το ίδιο πάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος ότι ο κόσμος με εκτιμά»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα