Μπράγκα, Αγρίνιο, τώρα και στο Κορωπί

Από αλλού την περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε! Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εδώ και εβδομάδες για τον σούπερ αμυντικό ογκόλιθο, πάνω στον οποίο θα στηρίξει την οπισθοφυλακή του, αλλά φαίνεται να κλείνει επιθετικό!

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι της Record γράφουν πως ο23χρονος Έρικ Μορένο της Μπράγκα, ο οποίος αγωνίστηκε στο β’ γύρο της Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, θα παραμείνει ως δανεικός στην Ελλάδα, αλλά στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟ υποτίθεται πως θα έμπαινε σε λογική αναζήτησης στράικερ μόνο αν αποχωρούσε και επίσημα ο Καρέλης, ωστόσο – αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα – φαίνεται να θέλει να εμπλουτίσει περισσότερο και την επιθετική του γραμμή!

Ο Μορένο στον Παναιτωλικό τα πήγαινε θαυμάσια μέχρι να τραυματιστεί στις 2 Νοεμβρίου του 2014 στο 35ο λεπτό του αγώνα με τη Skoda. Μέχρι τότε ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με πέντε γκολ σε 352 λεπτά συμμετοχής και μόλις τρία 90λεπτα, ενώ επέστρεψε στους αγώνες στις 14/2/2015 (σχετικά αργά για μία θλάση). Από αυτό το μικρό δείγμα γραφής και από την συμπαθητική παρουσία στην Κολομβία με τη Μιλιονάριος, κάποιος μπορεί να πει πως είναι ένα «στοίχημα» για τον ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα