“Μπόγιας” για αδέσποτα γιδοπρόβατα και γελάδια!

Συνεργείο περισυλλογής ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων συγκροτήθηκε στο Δήμο Τριφυλίας με απόφαση του δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα, όπως γράφει το eleftheriaonline.gr.

Οπως φαίνεται σε κάποιες περιοχές υπάρχει οξύ πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα. Το συνεργείο, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου, αποτελείται από άτομα εκπαιδευμένα και έμπειρα στο χειρισμό παραγωγικών ζώων και έχει ως εξής: Γεώργιος Τσακανίκας αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος εκπρόσωπος της Τ.Κ. Βρυσών, και οι δημότες Σπυριδούλα Θεοδωροπούλου, Ιωάννης Γεωργιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Πετροπούλου. Εργο τους θα είναι η περισυλλογή των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων και η μεταφορά τους στην κτηνοτροφική εκμετάλλευση του Δήμου.

Επίσης με άλλη απόφαση του δημάρχου συγκροτήθηκε και τριμελής επιτροπή παρακολούθηση του προγράμματος διαχείρισης ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων αποτελούμενη από τους: Δημήτριο Μπούζα μόνιμο υπάλληλο του Δήμου, ΠΕ9 Γεωπόνο, Αθανάσιο Πλέτσα, μόνιμο υπάλληλο του Δήμου, ΥΕ Κλητήρα, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, εκπρόσωπο της Τ.Κ. Βρυσών.

s

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα