Μυθική μπάζα για τον Μαρινάκη

Δεν έχει προηγούμενο η μπάζα που κατάφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που αν συνυπολογίσουμε τα έσοδα από την αρχή του 2017 όταν πουλήθηκαν Ιντέγιε, Μιλοβόγεβιτς (Κολοβός κ.ά.) ξεπερνά τα 80.000.000 ευρώ! Η ΠΑΕ πούλησε τον Παναγιώτη Ρέτσο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με 22.000.000 ευρώ, σπάζοντας κάθε ρεκόρ πώλησης Έλληνα ποδοσφαιριστή, αυξάνονται τα καλοκαιρινά έσοδα της ΠΑΕ στα 50.000.000 ευρώ, μαζί με αυτά της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Απίστευτα πράγματα για ελληνική ομάδα και για Έλληνα παράγοντα και δεν είναι τυχαία η… μετεγγραφή του και στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ολυμπιακός αν υπολογίσουμε τις πωλήσεις των δύο παικτών τον Γενάρη, τα έσοδα από τα 20.000 σχεδόν διαρκείας, τα λεφτά της UEFA, τώρα κι αυτά του Ρέτσου, έχει ξεπεράσει τα 80.000.000 ευρώ από την αρχή του χρόνου. Σχεδόν 10 εκατομμύρια τον μήνα!

Η ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς μιλάμε για πώληση Έλληνα, αμυντικού και 20χρονου σε αυτό το ιλιγγιώδες ποσό (ενώ υπάρχει και ρήτρα μεταπώλησης). Δεν υπάρχει στην Ευρώπη αντίστοιχη πώληση αμυντικού σε τόσο μικρή ηλικία σε αυτό το ποσό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα